Gode tip fra naturen

Drømmen måtte være at kunne vække det etableret system til en vækkelse af datidens viden som kunne helbrede de millioner af mennesker som idag lider grundet mangelende indsigt i moder naturs egen medicin !! Datidens Medicin er nutidens mirakel !!

Først lidt tip om forbyggelse af  autoimmune sygdomme og kræft som mange af de nedenstående tip kan hjælpe med ..

Kræft (cancer) er desværre blevet temmelig udbredt i vor tid og er årsag til over 25% af alle dødsfald i den vestlige verden. Det skyldes nok især forandringer i livsstil og kost. Hvilken kost fremmer kræft?

Bagte eller stegte stivelsesprodukter, som f.eks. brød, kiks, kage, pommes frites og chips, er særlig problematiske, fordi opvarmning af stivelse resulterer i dannelse af acrylamid, der er særdeles kræftfremmende. Ifølge nyhedsbrev nr. 57 af 9. september 2009 fra “Healing with Living Foods”, så er acrylamid op til 1000 gange mere kræftfremkaldende i forhold til andre kræftfremkaldende ingredienser i fødevarer. Jo mere fødevaren opvarmes, jo mere acrylamid vil den indeholde. Også DTUs Fødevareinstitut har undersøgt akrylamid og fundet frem til at det er kræftfremkaldende. Læs rapport om akrylamid fra DTU her.

Et surt og iltfattigt miljø i kroppen er noget, som fremmer udviklingen af kræftceller. Det skyldes at normale celler har svært ved at overleve i et sådant miljø. For at overleve muterer de og bliver til kræftceller, der netop kan overlive i et surt, iltfattigt miljø. Et surt miljø bidrager også til nedbrydning af knogler og tænder og medvirker til knogleskørhed (osteoporose). Hvad forårsager et surt miljø i kroppen? De store syndere er bl.a. alkohol, sukker og kaffe. Alkohol er værst ifølge Victoria Boutenko (forfatter til “Greens Can Save Your Life”). Animalske fødevarer (kød, æg og mælkeprodukter) samt mel og gryn er også syredannende, så disse bør ikke indtages i overdrevent omfang.

Det er bedst at have et neutralt (Ph=7) eller svagt basisk miljø i kroppen. Ved en PH-værdi på 7,4 (svagt basisk) bliver kræftceller inaktive, og ved en PH på 8,5 dør de, medens de sunde celler vil overleve. Du kan nemt teste Ph-værdien i din krop ved at tisse på en strimmel indikatorpapir (fås bl.a. på apoteket).

Rå bladgrøntsager er basedannende og giver tilmed et iltrigt miljø i kroppen, som kan bidrage til at kræftceller erstattes af gode, normale celler. Kogte eller stegte grøntsager er dog svagt syredannende og iltfattige, så det er bedst at indtage grøntsagerne rå. Især blad-grønt, agurk og vandmelon er effektive basedannere. Er man ikke vandt til råkost, kan man måske ikke tolerere fra den ene dag til den anden at gå over til store mængder råkost. Så må man gøre det gradvist og lytte til sin krops signaler.

Hvor meget frugt og grønt skal man have dagligt? Victoria Boutenko udførte engang et forsøg i samarbejde med en praktiserende læge, hvor patienter med diverse kroniske sygdomme fik en liter grøn smoothie dagligt og efter nogen tid kom de sig. Så tag gerne en liter grøn smoothie eller min. 1 kg rå grøntsager dagligt. Store mængder rå grøntsager vil også gøre meget for at reducere trangen til junk food, rygning mm. og forbedre ens velbefindende generelt. Brug et stort og varieret udvalg af grøntsager. Til grøn smoothie eller grøn puré kan mange “ukrudts”-planter indgå som f.eks. mælkebøtte, skvalderkål, fuglegræs og hvidmelet gåsefod (melde). Brug ikke planter, som du ikke kender, for nogen af dem er giftige. Også gulerods-top er udmærket og har et langt højere indhold af sunde næringsstoffer end roden. Friske spirer bør også anvendes hyppigt med deres særdeles høje indhold af vitale næringsstoffer. En variant af grøn smoothie er denne opskrift på grøn puré, men sørg for at variere det.

Kartoffelvand er også en effektiv basedanner. Det laves nemt ved at skære en rå, økologisk kartoffel i tynde skiver og lægge skiverne i en kande med en halv liter rent vand. Vandet stilles i køleskabet natten over og drikkes næste morgen, før man spiser morgenmad. Bemærk at kartoflen skal skæres i skiver. Den skal ikke rives på et rivejern, da det vil tilføre en del kartoffelstivelse til vandet, så det bliver mindre effektivt.

En hurtig og effektiv basedanner er tvekulsurt natron (natriumbicarbonat), der også anvendes til bagepulver. Det giver også et iltrigt miljø i organismen. Den italienske kræftlæge Dr. Tullio Simoncini i Rom anvender derfor tvekulsurt natron til sine patienter. Du kan købe tvekulsurt natron hos materialisten for småpenge. Tvekulsurt natron og andre bicarbonat-forbindelser findes naturligt i kildevand. I områder med højt indhold af bicarbonat-forbindelser i drikkevandet er folkesundheden væsentlig bedre end gennemsnittet. Tvekulsurt natron virker bedst mod kræft i fordøjelseskanalen. Det bør ikke tages i mere end 3 uger i træk. Doseringen bør maximalt være 2 teskefulde dagligt i den første uge (1 tsk. om formiddagen og en tsk. om aftenen) og derefter maximalt 1 teskefuld dagligt i de resterende 2 uger. Efter en 3-ugers kur med tvekulsurt natron bør man vente mindst 1 måned, før man evt. tager en kur mere. Man bør ikke tage tvekulsurt natron sammen med et måltid, da det vil neutralisere mavesyren og forstyrre fordøjelsen. Det tages bedst et par timer før eller efter et måltid.

Det er som nævnt også vigtigt at undgå et iltfattigt miljø i kroppen. Rygning forårsager iltmangel i organismen og kan derfor fremme kræft. Det skyldes at kulilten i røgen binder sig til de røde blodlegemer, så de ikke kan optage så meget ilt som normalt. De røde blodlegemer har til opgave at føre ilt ud til kroppens celler. Motion i frisk luft bidrager til at ilte organismen og er derfor godt, særlig hvis man har stillesiddende arbejde.

Varme kan også være en god hjælp i kampen mod kræft. Det er blevet opdaget, at nogle kræftceller dør ved en temperatur, der er 2 grader lavere, end hvad raske celler kan tolerere. Feber er et af kroppens våben mod skadelige mikroorganismer. Kroppen tager dette våben i brug, når andre midler har været utilstrækkelige. Så normalt skal man ikke forsøge at køle en feber ned. Tværtimod, for feberen helbreder. Hvor høj feber kan man tåle? Over 40 grader C er risikabelt for mennesker med hjerteproblemer, da det belaster hjertet hårdt. Meget høj feber (omkring 41 grader C) over en længere periode kan forårsage dehydrering og hjerneskade, så det er ikke at spøge med.

Specifikt mod hudkræft er der en almindelig ukrudtsplante, der i forsøg har vist sig at være effektiv. Det er planten gaffel-vortemælk (Euphorbia Peplus). Plantens saft påføres det angrebne sted en gang dagligt i 3 dage. Kuren kan gentages efter behov. Planten er svagt giftig, så den bør ikke spises. Gaffel-vortemælk findes fortrinsvis som ukrudtsplante på marker med afgrøder, der er sået om foråret.

Noget, der måske er vigtigere end alt det ovenstående ved forebyggelse af kræft og sygdom i almindelighed er mental sundhed. Dr. Vogel skrev i hans bog “Den lille Doktor” at en negativ psykisk indstilling er en af de største kræftfremkaldende faktorer. Undgå derfor så vidt muligt faktorer, der giver stress og undertrykkelse.

Her er eks på Basedannende fødevarer .

Basedannende fødevarer er:

Frugt, især rosiner og dadler

Grønsager, især spinat

Mælkesyregærede grønsager

Svampe

Kartofler

Mandler og paranødder

Græskarkerner og kokosnødder

Tangprodukter

Hvidløg og ingefær

Urter og salat

Avocado

Syrnede mejeriprodukter

Friskpresset juice

Urtethé

Olivenolie, hørfrøolie, fiskeolie

Bagepulver

Her er eks på Syredannende fødevarer:

Kød (kalv, okse, svin)

Salami, pølser

Fisk og skaldyr

Fjerkræ og æg

Mejeriprodukter (mælk, smør, fløde) Ost er meget syredannende.

Kornprodukter (brød, mel, knækbrød, pasta, spaghetti, havregryn)

Solsikkeolie, majsolie, vindruekerneolie

Jordnødder, valnødder

Margarine

Slik, sukker, sødemidler, is, chokolade, kager, pizza, sød saft

Alkohol, sodavand, cola, mineralvand

Kaffe, te (alle slags)

Medicin

Stress og tobak

Syredannelse

 

Citronens Mirakler :

De gamle egyptere drak citronsaft og brugte citroner i madlavningen, fordi de mente, at citronerne beskyttede dem mod en række giftstoffer, og nyere forskning har faktisk bekræftet en del af disse formodninger.

Citroner har en stærk antiinflammatorisk, antibakteriel og antiviral virkning, ligesom de kan booste dit immunforsvar og tilmed hjælpe et vægttab på vej igennem rensning af leveren og hjælp til fordøjelsen.

Citroner er naturligvis rige på C-vitamin, men du finder også både calcium, magnesium, bioflavonoider og æteriske olier i den gule citrusfrugt.

Så citronsaft er sundt og godt i både kold og varm form, men den har også en række andre potentialer, som ikke er så kendte. Her har du nogle af dem:

Citronsaft mod akne

Citronsaft er gavnligt mod akne, uanset om du drikker det eller smører det på de genstridige hudorm. C-vitamin er gavnligt for huden, og citronens basiske natur (citroner er – modsat hvad man måske skulle tro – basedannende i kroppen) slår en del af de bakterier ihjel, der er årsag til akne.

Du kan derfor drikke citronsaft med vand, når du vågner om morgenen, og du kan smøre citronsaft direkte på aknen om aftenen, før du går til ro.

Citron mod nervøsitet

Citronens æteriske olier har en beroligende effekt. Man mener også, at inhalering af citrondampe kan højne koncentrationen og opmærksomheden. Et par dråber citronolie i et lommetørklæde, som du holder op til næsen og snuser ind, skulle kunne løsne anspændthed.

Citron mod tandkødsbetændelse

Citronsaftens antibakterielle virkning kan også anvendes mod tandkødsbetændelse. Pres en citron og bland saften med håndvarmt vand. Skyl munden i blandingen tre gange om dagen. Det kan godt gøre ondt de første gange, men det skulle kunne betale sig.

Citron mod ligtorne og hård hud

Sæt en skive citron på ca. fem millimeters tykkelse på ligtornen og fastgør med bandage natten over. Hvis du har revner og sprækker i huden, kan du også duppe med citronolie for at få healingsprocessen fremskyndet. Men du skal bruge et stykke vat, da citronolien er alt for skrap ved sårbar hud.

Citron mod eksem

Du kan også dæmpe generne ved eksem ved at lave en blanding af lunkent vand, citronolie og honning – gerne upasteuriseret honning, der også har antibakterielle effekter. Til 25 cl vand tilføres otte dråber citronolie og en spiseskefuld (15 ml) flydende honning. Dyp et klæde i blandingen, vrid det forsigtigt op og placer det på det generede område i et kvarter. Gentag behandlingen to eller tre gange om dagen. Det vil både dæmpe infektionen og mindske behovet for at klø i det.

Citronsaft mod træthed

Der findes andet end cola, kaffe eller energidrikke på markedet, når du en sen aftentime kæmper med tunge øjenlåg og en opgave, der skal løses. Faktisk er det mere effektivt at presse en citron og blande med koldt vand. Citronsaft har efter sigende været en meget brugt opkvikker til langdistancevandrere og opdagelsesrejsende, fordi saften både hjælper mod tørst og træthed på samme tid. Citronsaft i vandet gør det til en langt mere effektiv tørstslukker, ligesom den antibakterielle virkning har haft en positiv effekt på brøndvand af skiftende kvalitet.

Citron mod forhøjet blodtryk

Hvidløg og løg er kendt for gavnlige effekter i forhold til forhøjet blodtryk, men sammen med citron bliver det en endnu bedre blanding. Knus tre fed hvidløg og snit et almindeligt løg. Læg det i soyamælk, skummet- eller minimælk, så det er dækket, og bring det langsomt i kog. Tag det af blusset og lad det hvile i fem minutter. Pres det igennem en sigte og lad det køle af. Tilsæt saften fra tre citroner og drik af blandingen hele dagen.

Citroner mod hvepse og insekter

Hvis du plages af hvepse eller andre insekter, kan du blande 25 cl vand med tyve dråber citronolie. Spray blandingen ud i luften. Det dufter fantastisk, men det skræmmer hvepsene og andre insekter væk.

Hvis du er blevet stukket eller bidt af et insekt, kan citronen også komme dig til undsætning. Et par dråber citronolie og en teskefuld flydende honning masseres ind i huden omkring bidet/stikket. Det lindrer..

Citroner og Natron mod kræft

En mirakuløs helbredende kombination: EFFEKTEN er 10.000 gange stærkere end kemoterapi! 

Citron har stærke anti-kræftfremkaldende egenskaber, der allerede er blevet bevist. Ved siden af har den mange andre nyttige funktioner. Den har en meget stærk effekt over cyster og tumorer. Denne frugt kan helbrede kræft. Det er testet på alle typer af kræft, og hvis der tilsættes natron, vil det have endnu større effekt, fordi natron normaliserer pH-værdien i kroppen.
Et interessant faktum er kilden til ovenstående oplysninger: Det kommer fra en af de største medicin-producenter som siger, at efter 20 laboratorieundersøgelser som er udført siden 1970 og til nu, er det blevet bevist at:
Lemon/citron ødelægger kræftfremkaldende celler i 12 former for kræft, og forhindrer spredning af kræftfremkaldende celler og har 10.000 gange stærkere effekt end medicin såsom kemoterapi og andre anticancer produkter.
Endnu mere interessant er det faktum, at denne form for behandling med natron og citron kun ødelægger de kræftfremkaldende celler og påvirker ikke de raske celler.
Opskriften:
Bland 2 dl økologisk citronsaft med en teskefuld natron i en kop, og den mirakuløse drik er klar! Indtag drinken før morgenmad på en tom mave for bedre effekt.
Økologisk citron er 100 gange mere effektiv, end en citron som er vokst op med kunstgødning og sprøjtet med syntetiske kemikalier.
Et andet interessant faktum er, at dette middel ikke har de forfærdelige bivirkninger, der er typiske for kemoterapien.
P.S……. Der skal gå 2 timer FØR og EFTER et måltid før man må indtage natron, da det neutraliserer mavesyren, som jo nedbryder maden, så vi kan optage vitaminer og mineraler….. HUSK DET!!!
Yderligere info fra anden hjemmeside: Kuren er primært til behandling af kræft i fordøjelseskanalen (mund, spiserør, mave, tarm). Den bør kun anvendes i tre uger med en max. dosis på 2 tsk. dagligt i den første uge og derefter 1 tsk. i de næste 2 uger. Man skal så holde en pause på min. en måned før kuren evt. gentages.Kilde:http://www.cancertutor.com/faq/faq_inexpensive.html

“Det er jo fantastisk, hvis dette er sandt. vi har dog ingen personlige erfaringer med kuren, men synes det er så interessandt, at det bør deles med alle !!

Kokos Olie og dens helbredende virkninger :

 

Kokos er en vigtig kilde til ernæring rundt om i verden i mange kulturer, Filippinerne, Indonesien og Indien og har været det gennem generationer. kokos har en lang og respekteret historie.

Kokospalmen er højt værdsat som kilde til både mad, medicin og handel, så den kaldes “The Tree of Life”

På mange øer i asien og på stillehavs øer, er kokosnød en vigtig del af kosten. Næsten en tredjedel af verdens befolkning er helt eller delvis afhængig af kokos som mad og økonomisk grundlag.

 

 • Kokos olie nedbrydes nemt til ketonstoffer i leveren. Ketonstofferne sendes via blodet og giver vigtig næring til muskler og HJERNEN, som er glad for andet næring end blod glukose.
 • Muskler og hjerne kan ernære sig af 75% af ketonstoffer fra fedtnedbrydning og behøver ikke masser af blodsukker for at fungere og kan meget bedre lide ketonstoffer.
 • Kokos fedt er fantastisk næring til hjerne og dermed til alle hjerne degenerative sygdomme: alzheimers, parkinson, multipel sklerose og enhver hjerne forstyrrelse.
 • Kokos fedt kan forbedre alzheimers væsentligt, fordi nervecellerne er blevet insulin resistente og kan ikke udnytte blodsukker og SULTER
 • Kokos fedt giver et sundt hjerte, reducerere risikoen for hjerte-kar sygdom
 • Kokosfedt Understøtter vævsheling og reparation
 • Kokos fedt er med til at formindske kræft knuder og helbrede kræft
 • Kokosfedt Reducerer inflammation. Støtter og hjælpe immunsystemets funktion.
  Fungerer som en beskyttende antioxidant. Nedbryder ikke kroppens antioxidant reserver som andre olier gør
 • Kokosfedt er med til at beskytte kroppen mod skadelige frie radikaler, der fremmer tidlig ældning og degenerative sygdomme.
 • Dræber bakterier, der forårsager sår, halsinfektioner, urinvejsinfektioner, tandkødssygdomme og caries, lungebetændelse og andre sygdomme
 • Dræber vira, der forårsager influenza, herpes, mæslinger, hepatitis C, SARS, AIDS og andre sygdomme
 • Dræber svampe og candida gær, ringorm, fodsvamp, trøske, udslæt, og andre infektioner
 • Fordriver eller dræber bændelorm, Giardia og andre parasitter. Hvis brugt lokalt i håret eller pelsen: dræber lus og lopper. Vær opmærksom på at lopper hos hund og kat ikke er på dyret hele tiden, men i omgivelserne på gulvet, tæpper og hunde seng.
 • Kokosfedt forbedrer fordøjelsen og absorptionen af andre næringsstoffer, herunder vitaminer, mineraler og aminosyrer
 • Mindsker stress på bugspytkirtlen og enzymsystemer i kroppen. Reducerer symptomer forbundet med pankreatitis, betændelse i bugspytkirtlen
 • Reducerer problemer forbundet med malabsorptionssyndrom og cystisk fibrose
 • Forbedrer Kalcium og magnesium absorption og støtter dannelsen af stærke knogler og tænder. Hjælper med at beskytte mod knogleskørhed
 • Lindrer symptomer forbundet med galdeblære sygdom
 • Lindrer symptomer forbundet med Crohns sygdom, ulcerativ colitis, og mavesår
 • Forbedrer fordøjelsen og tarmfunktionen. Lindrer smerter og irritation forårsaget af hæmorider
 • Hjælper med at beskytte kroppen mod bryst-, tyktarms-, og andre kræftformer
 • Hjælper med at forhindre paradentose og huller i tænderne
 • Lindrer symptomer forbundet med benign prostatahyperplasi (forstørret prostata)
  Hjælper med at beskytte mod nyresygdom og blære infektioner. Opløser nyresten
 • Reducerer epileptiske anfald
 • Hjælper med at forhindre leversygdom, modvirker og er med til at helbrede fedtlever
 • Er lidt lavere i kalorier end alle andre fedtstoffer. 862 kal pr. 100 g (olivenolie 900 kal pr. 100 g)
 • Understøtter skjoldbruskkirtel funktion og er med til at genoprette normal thyroidea hormon balance
 • Kokos fedt som hud creme:
  Blødgør huden og lindrer tørhed og afskalning. Forhindrer rynker, slap hud, og alders pletter. Danner en kemisk barriere på huden som værn mod infektion.
  Støtter den naturlige kemiske balance af huden.
  Reducerer symptomer forbundet med psoriasis, eksem og dermatitis.
  Giver beskyttelse mod skadelige virkninger af ultraviolet stråling fra solen
 • Fremmer sundt udseende hår og teint og hjælper med at kontrollere skæl
 • Danner ikke skadelige biprodukter, når det opvarmes til madlavning som andre vegetabilske olier gør
 • Kokos olie har ikke nogen bivirkninger. Er helt ugiftigt for mennesker
 • Ovenstående får du aldrig at vide fra læger, diætister og det offentlige syndheds system, men det er sandheden.
 • “Det er jo fantastisk, hvis dette er sandt. vi har dog ingen personlige erfaringer med kuren, men synes det er så interessandt, at det bør deles med alle !!

 

Ingfær og dens helbredende virkninger :

Ingefær har en gavnling virkning

 

Ingefær har i årtusinder været et populært middel mod fordøjelsesbesvær, diarre, kvalme og mange andre lidelser, men roden indeholder en række vitaminer og antioxidanter, der har vist sig vigtige mod blandt andet tarmkræft, diabetes, hjertekarproblemer og fertilitet.

Ingefær indeholder en kompleks blanding af phytonæringsstoffer, hvoraf mange af dem har vist sig at have potentielle sundhedsmæssige fordele in vitro (reagensglasforsøg).

Gingerol, eller undertiden [6]-gingerol, er den aktive bestanddel af frisk ingefær. Kemisk er gingerol beslægtet med capsaicin, som kendes fra chilipebre og sort peber og har vist sig at have adskillige helbreds- og lindrende effekter. Når ingefær koges forvandler gingerol sig til zingerone, der er mindre skarp og har en krydret-sød aroma. Når ingefær tørres undergår gingerol en dehydratiseringsreaktion og danner shogaoler, der er omkring dobbelt så skarp som gingerol. Dette forklarer, hvorfor tørret ingefær er mere skarp end frisk ingefær.

kræft :

Adskillige undersøgelser har vist at stoffer i ingefær kan begrænse cellevækst i kræftknuder. Desuden hjælper ingefær i forbindelse med kemoterapi.

Anti-kræft effekten af ingefær tilskrives ifølge en undersøgelse fra 2007 offentliggjort i tidsskriftet Food and Chemical Toxicology forbindelser kendt som vallinoider. Ingefær hæmmer tumor fødsel gennem flere mekanismer. Det kan være på grund af de anti-inflammatoriske virkninger af gingerol, som er en klasse af vallinoider.

En undersøgelse fra University of Minnesota viste i 2009 at gingerol, forbindelsen, der giver ingefær dets krydrede smag, også kan bidrage til at behandle og forebygge kræft i forbindelse med kemo. Dertil kommer et studie præsenteret i Journal of Gastroenterology and Hepatology i 2010, der viste at kræftknuder i rotter, der fik ingefær i tre dage, blev reduceret i størrelse. Ingefær ekstrakt viste antioxidante virkninger, som derfor lindrermaveslimhindens skader og fremmer sårheling, hvilket tilsammen beskytter maveslimhinden.

 

Anti-inflammatorisk

Adskillige undersøgelser har vist anti-inflammatoriske effekter af ingefær, hvilket kan have betydning for en lang række sygdomme – udover kræft blandt andet også hjertekar-sygdomme og gigt.

Den oprindelige opdagelse af ingefærs hæmmende effekt på prostaglandinbiosyntesen i begyndelsen af 1970’erne er gentagne gange blevet bekræftet.

Prostaglandiner påvirker hormoners effekt og ændrer ofte aktiviteten af de celler hvori de syntetiseres.

Opdagelsen af at ingefær kunne hæmme prostaglandiner betyder at roden deler farmakologiske egenskaber med non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler forkorrtet NSAID’ere. Ingefær undertrykker prostaglandinsyntese ved at hæmme cyclooxygenase-1 og cyclooxygenase-2 (kaldet COX 1 og COX 2). Men dertil undertrykker ingefær også leukotrien-biosyntese ved at hæmme 5-lipoxygenase. Denne farmakologiske egenskab adskiller ingefær fra NSAID’ere og kan betyde at roden har en bedre behandlingsprofil og færre bivirkninger end medicinen.

En undersøgelse i 2012 i Research Journal of Medicinal Plant af et ingefær-ekstrakt, G-24 protein, viste sig at kunne hæmme kræft i mundhulen med 60 procent samtidig med at det hæmmede inflammatoriske enzymer, COX 1 og COX 2 samt lipooxygenase.

“Det er jo fantastisk, hvis dette er sandt. vi har dog ingen personlige erfaringer med kuren, men synes det er så interessandt, at det bør deles med alle !!

Udrensning med zeolit :

 

 

100% NATURLIG DETOX

Er den eneste naturlige udrensningskur, der uden at påføre dig yderligere symptomer imens, udrenser tungmetaller, pesticider, herbicider m.m.  forbedrer din tarmflora og reducerer skadelige gasser ( og dermed tarmluft )

• Naturlig udrensning
• Frigør energi
• Styrker fysisk kondition
• Forebygger sygdomme
• Reducerer oxidativ stress – kemisk og biofysisk stress i kroppen

Zeolit er et præparat af 100% naturlige mineraler. Hovedbestanddelen er aktiveret zeolit, et dyrebart vulkansk mineral, hvis ry kan dateres tilbage til oldtiden, hvor det blev brugt til at helbrede sår.

Hvad kan ZEOLIT?

Zeolit udrenser kroppen, fjerner giftstoffer og fanger de frie radikaler

Påvirker immunsystemet positivt og giver større modstandsdygtighed overfor sygdomme

Påvirker mineral-stofskiftet

Regulerer funktioner i blodcirkulationen, nervesystemet og mave/tarmsystemet

øger mental og fysisk ydeevne

Hæmmer inflammation, hjælper på opheling

Hæmmer psoriasis og andre hudsygdomme

bremser ældningsprocessen

Har antibakterielle og antivirale funktioner

er stress-reducerende

har en velgørende positiv effekt på søvn

optimerer vigtige processer i kroppen

svampehæmmende i og udenpå kroppen

hjælper kroppen til bedre at tåle påvirkninger fra f.eks. alkohol og koffein.

og meget mere…

Vores krop udsættes dagligt for forskellige typer af skadelig stress, såsom Miljøforurening, dårlig kost, UV-stråling fra sollys, stress, overdreven fysisk indsats og meget andet. Det fører til øget produktion af frie radikaler, laktat (mælkesyre) og skadelige stoffer, som kan forårsage oxidativ skade. Frie radikaler er betegnelsen for agressive atomer, der prøver at stjæle ilt-atomer fra andre molekyler i kroppen og dermed skaber ubalance.

 

Zeolit hjælper med at udrense kroppen gennem mavetarmkanalen/urinen som et naturligt filter, der selektivt binder toksiner (ammoniak, tungmetaller mm.) og neutraliserer frie radikaler.
Det regenerer kroppen og bringer dermed fornyet energi. Det hjælper genopbyggelsen af cellerne, nedsætter aldringsprocessen og hjælper med at forbygge sygdomme.

Forskning:

Alle med sygdomme der vedrører immunsystemet og påvirkning fra  partikler/stoffer omkring os, har glæde af udrensning.

PharmaLundensis er igang med forsøg vedr. KOL. De er ved at udvikle en medicin til udrensning af tungmetaller og mener at det vil hjælpe KOL-patienter, da man mener at de er forgiftet af bl.a. kviksølv fra cigaretterne. Den nye medicin er baseret på Aktivt kul.

Der kan gå år inden den medicin kommer på markedet. Aktiveret zeolit´s vigtigeste evne er kelation (udrensning) af tungmetaller.

Der forskes også med hensyn til Kronisk træthedssyndrom. Der viser sig også en sammenhæng med tungmetaller.

“Det er jo fantastisk, hvis dette er sandt. vi har dog ingen personlige erfaringer med kuren, men synes det er så interessandt, at det bør deles med alle !!

 

Natron :

natron

 

BAGGRUND.

Natron er et godt, gammelt middel mod sure opstød og halsbrand. Det forhandles i supermarkeder, som et hvidt pulver. Det går også under navne som natriumbikarbonat eller tvekulsurt natron. Den kemiske betegnelse er natriumhydrogencarbonat, NaHCO3, og det har sit eget E-nummer: E-500. Ordet “natron” i sin nuværende form stammer fra græsk (nitron), men oprindelsen er arabisk (natrun). På grund af sin syreneutraliserende virkning har det i mange år været anvendt ved behandling af mavesår. Det anvendes stadig, opløst i vand, som infusion ved kraftig forsuring, fx ved syreforgiftning hos diabetespatienter, forgiftning med Aspirin (acetylsalicylsyre) eller træsprit (methanol ).
Ikke at forveksle med bagepulver.
Kommer natron i kontakt med syre reagerer det skummende: Der dannes kuldioxid og vand: H+ + NaHCO3 → Na+ + H2O + CO2. Den skummende effekt udnyttes ved bagning, hvor natron virker som hævemiddel. I varmt, fugtigt miljø danner det frigivne kuldioxid “lufthullerne” i brødet. Det er bedst at bruge natron i bagværk, hvor dejen indeholder syre, da, der i modsat fald, ofte vil blive dannet soda (Na2CO3), som giver bagværket en bismag.

Natron som doping?

Et nyt studie viser, at natriumbikarbonat (natron) er et potent præstationsfremmende middel. 15 veltrænede løbere skulle løbe med maksimal hastighed så længe de kunne. Hastigheden var så høj, at den kun kunne holdes i lidt mere end et minut.

Efter indtagelse af 300 mg bikarbonat pr. kg kropsvægt over 90 minutter i form af gelatinerede kapsler sammen med 750 ml vand, holdt de gennemsnitligt i 82,3 sekunder. I kontrolsituationen, hvor de indtog almindeligt kogesalt (NaCl), holdt de kun i 77,4 sekunder.

En forbedring på 6 % er ret markant i konkurrencesammenhæng. Det er dog et åbent spørgsmål hvor meget det reelt bliver brugt af topatleter. Et potentielt problem er risikoen for akutte maveproblemer på grund af gasdannelse og oppustet mave, men anvendelsen er hverken farlig eller ulovlig.

Når natron virker præstationsfremmende ved maksimalt arbejde på kort tid, er det formentligt fordi det bidrager til at stabilisere surhedsgraden, pH-værdien, i blodbanen og dermed til at bevare den nødvendige basiske pH-værdi i cellerne.

Reference:

For at have en sund og velfungerende krop skal vi have styr på vores syre/base-balance. Generelt lever vi for surt. Vi har et stort indtag af syredannende madvarer og endvidere kan kroppen oversyres at stress, manglende motion og utilstrækkelig søvn. Dette gør os i værste fald mindre produktive, uligevægtige og stive i kroppen. En afstemt syre-base-balance er forudsætningen for en harmonisk krop. Hvis forholdet mellem syre og base stemmer, fungerer stofskiftet, vi er produktive og føler os godt tilpas. Dette gælder os allesammen – trænede som ikke-trænede (1.).

Ovenstående indbyder til at forklare sammenhængen med svampetilstande i kroppen – Candida albicans – som opstår af meget syreholdig kost. Candida er en gærsvamp, som findes i kroppens naturlige flora. Den er normal ufarlig, men bliver den overstimuleret af for meget og forkert kost (syre), forvandler den sig til en parasit med lange tråde. Den øger tarmens gennemtrængelighed, og på den måde kan den spredes den via blodet. Den udskiller slagger-produkter (affald) som belaster hele kroppen, og dermed også leveren som er kroppens vigtigste afgiftningscentral/organ. Man kan have candidainfektion i munden uden at vide det (dog ses den ved forkølelse som hvid belægning på tungen), og kan overføres via kys, og seksuel omgang, eller hvis man deler tandbørste.

Candidasvamp kan endvidere producere en slags falsk østrogen, hvilke medfører at kroppen tror at der er nok østrogen, og derved hæmmes den naturlige produktion af østrogen. Dette kan vise sig som menstruationsforstyrrelse. Hvis sukkerniveauerne er høje i blodet, producere svampen etanol (alkohol), som bevirker at man føler sig beruset, uden at have indtaget alkohol. Derudover medvirker den til dårlig ånde, hæmmer produktion af kollagen, og blokere den normale nervefunktion.

Statistikker viser at hver tredje menneske i den vestlige verden har eller har haft den parasitiske form for Candida, og dette skyldes den alt for udbredte anvendelse af antibiotika, p-piller, steroider, raffineret sukker og hvidt mel.
Desuden anvender kvinder dobbelt så meget antibiotika som mænd. Tre ud af fire kvinder har på et eller andet tidspunkt haft en svampeinfektion i underlivet.

Symptomer kan være følgende: Stor trang til sukker, hvidt brød, slik og kager.
Fordøjelsessystemet: Diarre, forstoppelse, luftdannelse, oppustet, dårlig udnyttelse af maden, mavekatar.
Hormonsystemet: Skedekatar, har svært ved at blive gravid, reduceret sexlyst, menstruationsforstyrrelser.
Immunforsvaret: Nedsat immunforsvar, og allergier.
Nervesystemet: Træthed, hovedpine, og depressionstendens.
Mund/hals: Dårlig ånde, hvide belægninger på indersiden af kinder, gummer, og tungen, ru hals, tørhed.
Urinveje: Hvidt/grynet udflåd, ledsaget af kløe, blærebetændelser, hyppig vandladningstrang.
Mentalt: Massiv træthed, og føler sig tappet for energi.

TEST DIG SELV  – Simpel test til finde ud af om du har Candidasvamp?
Testen skal tages som det første du gør om morgenen. Du tager et glas, halvt fyldt med vand fra vandhanen. Herefter laver du så stor en spytklat, du kan. Den spytter du ud i vandet og venter 2 minutter. Hvis der danner sig lange tråde ned mod bunden af glasset, er det tegn på svampevækst. Prøv at drysse sukker på spytklatten, så vil du se en voldsom vækst. Det er også den måde svampen arbejder på i tarmsystemet, når den får sukker, bare med det resultat, at disse fangarme går ind og laver huller i dit tarmsystem (2., 3.).

SÅ HVAD SKAL DU GØRE ???
At tage Natron i 4 uger vil ikke være noget der vælter dit budget. Prøv det. Du vil opnå langt større balance i kroppen. Hvis du har ønsker om vægttab er jeg sikker på at du vil have glæde af en mere basisk krop. der fortælles om alle mulige drikke, men din krop vil ikke tage skade af at forsøge med natron først. Hvem havde troet at det vi putter i småkager ville kunne fjerne dén svampetilstand, som vi netop får af småkager??? Husk samtidigt at spise en god varieret basisk kost.

(NB! Hvis du oplever nogen form for ubehag efter at du er startet op med natron-kur vil jeg selvfølgelig anbefale at du stopper øjeblikkeligt.)

“Det er jo fantastisk, hvis dette er sandt. vi har dog ingen personlige erfaringer med kuren, men synes det er så interessandt, at det bør deles med alle !!

K2-vitamin :

K2-vitamin kan forbygge osteoporose , kræft og hjertesygdomme

I oktober 2009-udgaven af American Journal of Clinical Nutrition skriver dr. Bruce Arnes og hans forskerteam fra Children’s Hospital Oakland Research Institute, at de gældende anbefalinger af dagsdoser for K2-vitamin bør øges for at forebygge sygdom og sikre et optimalt helbred.

Forskerne arbejdede ud fra den såkaldte triage-teori, der går ud på, at kroppen prioriterer de mikronæringsstoffer, der er mangel på, f.eks. K2-vitamin, for at overleve på kort sigt i stedet for at fokusere på helbredet på langt sigt. De undersøgte konsekvenserne af en begrænset mængde K2-vitamin på K2-vitaminafhængige proteiner.

Deres resultater er skræmmende. Når tilførslen af K2-vitamin er begrænset – og det er i høj grad tilfældet for den typiske amerikanske kost – anvender kroppen den smule, der er, til at beskytte kritiske stofskiftefunktioner i leveren. Det betyder, at K2-vitaminafhængige proteiner – dem, der har med knogledannelse, kræftforebyggelse og beskyttelse af hjertet mod åreforkalkning at gøre – ikke får tilstrækkeligt med K2-vitamin til at fungere. Resultatet er, at kroppen er i fare for at udvikle aldersrelaterede sygdomme som kræft, hjertesygdom og osteoporose (knogleskørhed).

Forskerne bemærker, at K-vitaminmanglen er ganske udbredt. Ud over at der K2-vitamin i kosten, indeholder de fleste multivitamintilskud kun lidt K2-vitamin – om noget. Desuden, påpeger de, bidrager også blodfortyndende midler som warfarin og coumadin til at øge K2-vitaminmanglen.

“Triage-teorien underbygger eksperters anbefalinger af, at en stor del af befolkningen og alle, der får blodfortyndende medicin, bør have tilført K-vitamin til de K-vitaminafhængige proteiner, som er væsentligefor at vedligeholde et godt helbred på langt sigt”, skriver forskerne.

Det er vigtigt at bemærke, at dette forsøg undersøgte kroppens udnyttelse af K2-vitamin samlet set, men der findes faktisk to former for K2-vitamin: Kl (phylloquinon) og K2 (menaquinon). Andre forsøg har vist, at kun K2-vitamin er i stand til at reducere risikoen for kredsløbssygdom (med 57%), dødsfald uanset årsag (26%) og alvorlig forkalkning af aorta (52%). Kl-vitamin gav derimod ingen signifikant beskyttelse af kredsløbet.

Kl findes i grønne bladgrønsager (salat, broccoli, spinat), og denne form udgør op mod 90% af det K-vitamin, der findes i kosten. K2 udgør de sidste 10% og findes i kød og gærede fødevarer som ost og natto. Men som tidligere nævnt får de færreste nok K-vitamin (begge typer) fra kosten, og denne mangel øger risikoen for aldersbetingede sygdomme for en meget stor del af befolkningen.

Læs også:
K-vitaminets kræfthæmmende egenskaber
K2-vitamin nedsætter risikoen for leverkræft
K2-vitamin og et sundt kredsløb
K2-vitamin – Rotterdam-forsøget
K-vitaminets mange funktioner