Featured Video Play Icon

Phillip Morris er partner i ny opfindelse for præcis dosering af Medicinsk Cannabis med WiFi til foreløbig 24.000 Cannabis hospitalspatienter

En lægebaseret virksomhed har opfundet en ny WiFi baseret Cannabis Inhalator for præcis Cannabis dosering og den forventes  i anvendelse til landets 24.000 Medicinsk Cannabis patienter på landets hospitaler.

Syqe blev etableret i 2011, i Israel. Formand for bestyrelsen er Dr. Eitan Hai, tidligere direktør for Sundhedsministeriet.

Videoen herover indeholder en præsentation af Cannabis Inhalatoren. Her er lidt om hvad verdenspressen siger til sådan en nyhed:

  • “Doctor-prescribed joints might one day become a relic of the past if cannabis technology venture Syqe Medical Ltd. has its way.” The Wall Street Journal
  • “We finally may have a delivery system for medical cannabis that is effective, stable, safe and easy to use” Journal of Pain & Palliative Care Pharmacotherapy – Reviewer
  • “Israeli start-up may be set to revolutionize the way cannabis is taken by patients suffering from severe pain” Bloomberg News

Inhalator-Cannabis
Cannabis bliver allerede brugt på titusindvis af hospitaler og snart i hundredtusindvis

The Syqe Inhaler adskiller sig fra traditionelle forstøvere ved anvendelse af granulat af cannabis snarere end rå blomster. Granulaterne, som kommer i størrelser så små som 1 mg, indeholde standardiserede dele af hele cannabis doseringen.

Så i stedet for at stole på patienter for at opnå den rette dosis på egen hånd, så giver The Syqe Inhaler lægerne en måde til at ordinere og administrere nøjagtige doser af marihuana. Med andre ord, det giver en “farmaceutisk fremgangsmåde til cannabis dosering.

Syqe Medical grundlæggeren CEO Perry Davidson, MD siger til Wall Street Journal, “Vi manipulerer direkte den menneskelige psyke på en meget præcis måde. En læge kan udskrive patient tilpassede individuelle behandlinger for enhver patient, og doseringen gør at der aldrig gives for meget eller der springes over, men en præcis dosering som patienten behøver”

Phillip Morris har investeret 20 millioner dollars i den læge baserede virksomhed. Det viser noget om at Cannabis branchen har tiltrukket de helt store investorer gennem de sidste 15 år.

Danske hospitaler giver Medicinsk Cannabis uden trykt vejledning og doseringsinstruks

Når man giver Medicinsk Cannabis på danske hospitaler sker de i form af en sprøjte der indeholder THC Olien (incl. CBD) for smertelindring og gives til patienter såfremt patienterne spørger efter det, det afhænger dog nøje med lægens egen holdning til Cannabis.

Det er så op til patienten at dosere selv, men det er her den nye opfindelse kommer ind.

Ud fra de systemer som MD.DK anbefaler er der doserings dispenser indbygget i selve sprøjten, det gælder f.eks. Elixinol som vi er importør.

 

cannabis-inhalator

Israelske hospitaler bruger Medicinsk Cannabis på ca. 24.000 patienter – en farmaceutisk Inhalator har derfor været længe ønsket

Israel har en af verdens største medicinske marihuana-programmer, med mere end 24.000 autoriserede patienter der bruger Medicinsk Cannabis. Det seneste studie fra Rambam Hospital hvor Cannabis Inhalatoren blev undersøgt viser at den er både sikker og effektiv. Vandfordampnings apparater kan gpdt gå hen og blive en af de mere populære måder for patienter til at tage deres medicin.

Vandfordampningsapparater eller Inhalatorer betragtes som et sundere alternativ til rygning, da skadelige giftstoffer undgås, når cannabis er brændt. Men traditionelle Fordampere mangler en metode til at levere den samme dosis af cannabis hver gang – et problem Syqe Inhaler synes at løse.

The Syqe har allerede vist lovende i et klinisk fase I studie. Undersøgelsen, som omfattende 8 patienter med neuropatisk smerte, fandt, at anvendelse af indretningen ført til en reduktion i smerteintensitet 45%, varer 90 minutter i gennemsnit. Traditionel medicin godkendes hvis det kan har en virkning på 4% altså 1/10 del af det som denne fordamper kan præstere. Derfor forventer jeg at der vil være et stort potentiale, især også for ældre patienter.

Imidlertid er holdet bag enheden stadig i kapital fasen hvor der mangler 10 millioner dollars til at færdigudvikle alle kliniske forsøg og forbedre enheden.

En af de mest kendte investorer den ikoniske Phillip Morris som har investeret 20 millioner dollars i den læge baserede virksomhed.

Man kan selv via Ourcrowd investerer i firmaet. Cannabis investeringer er blandt de investeringer der giver de største afkast til investorerne.

Kilde: Syqe Medical og ovenstående kilder. Interesse for MD.DK er som distributør.


About the Author

CBDCannabisOlie

Facebook

Jeg er vokset med Cannabis planter og beskæftiget sig med fødevarer og alternativ medicin og leverandør til DK’s største supermarkedskæder, helsekostforretninger og vitamin producenter. Jeg har været medejer af Dansk Økologisk Konsum (økologisk friskbagt brød til alle Irma og COOP’s butikker). Som rådgiver virker jeg mest som en støtte til Cannabis Industrien med rådgivning og kapital. Som referencer har han nogle af de største virksomheder i verden indenfor Life Science, økologi, stat, forscar og forskning og har modtaget Gazelle priser som de mest ekspanderende og bedst tjenende virksomheder samt AAA rating fra Børsen/Duns. Jeg er tillige selvstændig partner i rådgivervirksomheden www.Michael.dk. Jeg er blevet ekstra motiveret for at levering af naturlægemidler og helbredende plante-ekstrakter, efter min egen bror fik lungekræft i 2014 og siden barndommen fik han gennem årene en indsigt i Cannabis frø og kultivering af Cannabis planter og senere til Cannabis olie, økologiske cremer og hampe-planter til industrielt formål herunder bygning af testhuse med hampeplante mursten. Jeg kan kontaktes via telefon 32167777 og yder konsultationer / rådgivning på hverdage fra 09:00-18:00 om behandling ikke kun om Cannabis produkter, men også bl.a. THC OLIE og samtlige øvrige behandlingsmetoder og behandlinger man kan modtage på flere hospitaler i DK, EU, USA, Canada, Mexico og Japan.


Del Cannabis Shop MD.DK: