Cannabinoider-CANNABIS

Cannabis Samvirket Danmark består af følgende initiativtagere:

CBD-KraeftVi er nu 4 læger, 3 sygeplejersker 3 PhD farmaceuter og vi har en liste over alle behandlere under login.

Vi er enedistributør af verdens mest solgte og førende farmaceutisk fremstillede økologiske produkter indenfor Cannabis industrien.

De bedste produkter med højeste indhold af aktivstoffer og sikkerhed for kvaliteten.

Desuden er vi de eneste der leverer tyske og amerikanske myndighedsgodkendelser (MMJ), uvildige 3. parts farmaceutiske rapporter på toxicitet og indhold.


Her er stifterne af MD.DK, Cannabis Samvirket og Cannabis Brugerforeningen Danmark:


Cannabis-Foreningen-FormandMichael V. Rasmussen

Jeg har beskæftiget sig med økologiske fødevarer og alternativ medicin hele livet. Tillige som rådgiver og distributør til nogle af DK’s største producenter, helsekostbutikker og Life Science producenter. Som referencer har jeg nogle af af verdens største virksomheder indenfor bl.a. Life Science, økologi, stat og energisektoren og har modtaget Gazelle priser (Børsen) for de mest ekspanderende og bedst indtjenende virksomheder samt AAA rating fra Duns. (kun 2.500 virksomheder i DK). Jeg har været medejer af Dansk Økologisk Konsum, Økolille (økologiske friskbagt brød til Irma, Kvickly, Brugsen m.v. COOP’s butikker) og er initiativtager til en række virksomheder inden for kosttilskud og naturmedicin.

Jeg er i dag selvstændig partner i www.Michael.dk og er blevet ekstra motiveret for at levering af naturlægemidler og helbredende plante ekstrater, efter min bror fik konstatteret lungekræft i 2014.

Siden barndommen fik jeg gennem årene en indsigt i Cannabis frø og kultivering af Cannabis planter og senere til Cannabis olie, cremer og hampe-planter til industrielt formål f.eks. bygning af hampehuse i Karlebo og solgte økologiske hampeprodukter fra landstedet i Karlebo.


Henning Rasmussen

Henning Rasmussen er bl.a. kendt som bager fra det biodynamiske Michael’s bageriet og pioner starter af Danmarks første økologiske butik, URTEHUSET på Østerbrogade tæt på Trianglen i København.

Han er i dag selvstændig som ejendomsmægler og har siden sin barndom studeret Antroposofisk medicin og Biodynamisk Landbrug samt virket som Rudolf Steiner lærer gennem 30 år fra Vidar Skolen i Gentofte og Waldorfskolen i Hannover. I sin fritid er handler han med også Violiner og Flygler.

Har har gennem 3 årtier studeret Heil praktik med fokus på tarmflora, enzym videnskab og immunforsvaret og har et indgående kendskab til ernæring og naturmedicin. At kende årsagen til en sygdom er altid første prioritet for Henning og dernæst, at genetablere immunforsvaret.


Partnere:

Vi søger flere partnere, læger og forhandlere over hele landet.

Ring på telefon 32167777 lokalnummer 240.


Cannabis Rådgivningen

På Cannabis Rådgivningen rådgiver vi generelt om Cannabis produkter og om:

  1. dosering og døgnrytme samt units til dosering
  2. personlig rådgivning for familie og pårørende. For rådgivning skal der forinden fremsendes en sygejournal, og vi kan herefter henvise til den/de læger, som har dette speciale.
  3. psykologisk håndtering og rådgivning samt henvisning
  4. smertestillende behandling med henvisning til de læger som udfører dette
  5. alternative behandlingsmuligheder i Danmark, Tyskland, USA og Baltikum inden for andre behandlingsformer såsom cancer udsultende diet, superfoods, partikelterapi, immunterapi, intravenøs behandling og rektal dosering m.v.
  6. Enkelt sessioner for 1-10 personer samtidigt på vort kontor i Herlev er kr. 950,- + moms.

 

Ring 32167777 lokal 144.


Husk Cannabis Shoppen MD.DK: